Descargar EBOOK Cloc. segona edició * autor AUGUST BOVER PERE CAPELLÀ SIMÓ. gratis online


Descargar EBOOK Cloc. segona edició * autor AUGUST BOVER  PERE CAPELLÀ SIMÓ. gratis online Título Del Libro: Cloc. segona edició *
El autor del libro: AUGUST BOVER PERE CAPELLÀ SIMÓ.
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 1.63 Mb
El editor: No data
ISBN 13: 9788494281549

Read full description of the books:Cloc! saparta clarament de la línia dels anteriors poemaris dAugust Bover. Després dels darrers reculls japonitzants, vinculats a uns paisatges concrets, ara el poeta sendinsa pel camins iniciats per lavantguarda francesa del grup Oulipo i, encomanant-se a Llull, fa un recorregut polimorf per algunes de les contraintes clàssiques: el sonet amb eco, el poema aparentment bilingüe, els gentilicis desplaçats, els lipogrames monovocàlics, el monosillabisme, la seqüència de tautogrames, etc. Però no satura aquí, sinó que va molt més enllà tot explorant algunes de les característiques de la llengua catalana: el triftong, lús de la dièresi, del guionet i del punt volat, lobertura i el tancament de les vocals, la vocal neutra, els sons de les consonants, les combinacions dels pronoms febles, les interjeccions onomatopeiques o la formació de paraules. I, tot plegat, en un deliciós diàleg amb els esplèndids dibuixos de Pere Capellà Simó, que sintegren perfectament en el joc. Perquè, com diu Màrius Serra en el pròleg, aquest Cloc! no clou res, sinó que obre noves vies per a la literatura potencial en la nostra llengua.


El autor es AUGUST BOVER PERE CAPELLÀ SIMÓ. escribió un interesante libro titulado Cloc. segona edició *. El libro de la publicó la editorial No data, y en este momento por el libro de Cloc. segona edició * PDF ISBN (9788494281549) es necesario pagar 16.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Cloc. segona edició * EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor AUGUST BOVER PERE CAPELLÀ SIMÓ., que te pueden gustar, igual que el libro de Cloc. segona edició * EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Cloc. segona edició * EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Cloc. segona edició * PDF
Descargar en EPUB Cloc. segona edició * EPUB
Descargar en DOC Cloc. segona edició * DOC
Descargar en TXT Cloc. segona edició * TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Cloc. segona edició *


Hugo

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado

Antonio

El libro, que no iba a leer, me ha apasionado tanto que no me podía parar, hasta que no перелистнула la última página.

Noa

Se lee en un suspiro.

Carlos

Este libro leer cada hombre...

Ainhoa

yo no era capaz de entender
Añadir comentario
Descargar EBOOK Cloc. segona edició * autor AUGUST BOVER PERE CAPELLÀ SIMÓ. gratis online

PDF: cloc-segona-edici-.pdf Cloc. segona edició * PDF
EPUB: cloc-segona-edici-.epub Cloc. segona edició * EPUB
DOC: cloc-segona-edici-.doc Cloc. segona edició * DOC
TXT: cloc-segona-edici-.txt Cloc. segona edició * TXT